Начало    
За ПОК
История
Акционери
Финансови отчети
Органи на управление
Посредници
Контакти
Документи
Новини
Защита на лични данни
Речник на термините




 покажи 



Във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка в страната

Във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка в страната и с оглед спазването на съответните  противоепидемични мерки, Ви информираме, че ПОК “ДСК - Родина“ АД продължава да обслужва своите клиенти на територията на гр. София на следния адрес:

гр. София, ул. "Княз Александър I Батенберг" 6, партер, от понеделник до петък с ограничено работно време от 10:00 часа до 16:00 часа. При необходимост от лично посещение   предоставяме възможност на клиентите предварително да заявят час за посещение, като за целта се обадят на тел. 02/ 942 70 93

Най - настойчиво съветваме всички свои клиенти да посещават нашите офиси и осигурителни посредници само когато услугата, която искат, не може да бъде изпълнена по електронен път. Препоръчваме Ви да се възползватe максимално от възможностите на електронните канали за обслужване посредством интернет страницата на Компанията www.dskrodina.bg или платформата ДСК Директ, както и да се обръщате за информация към нашия Информационен център: 0700 10 375 / *2375 (за мобилни устройства), имейл адрес: info@dskrodina.bg.


   Правила и условия за ползване       За www.dskrodina.bg       OTP Bank.hu   
 © 2013 ДСК Родина