Начало    
За ПОК
История
Акционери
Финансови отчети
Органи на управление
Посредници
Контакти
Документи
Новини
Защита на лични данни
Речник на термините




 покажи 



ПОК „ДСК-Родина“ АД с нов адрес на Централно управление

Уважаеми клиенти,

 

От 22 януари 2024 г. Централно управление (ЦУ) на ПОК „ДСК-Родина“ АД се премества на нов адрес. Считано от тази дата, централата ще отвори врати в новия ни дом - гр. София, п.к. 1000, ул. „Георги Бенковски“ №5, ет. 2.

На този адрес е базирано и Централното управление на Банка ДСК, основен акционер в ПОК „ДСК-Родина“ АД.

„Преместването на ПОК „ДСК-Родина“ АД в съвременно оборудвания централен офис на Банка ДСК в сърцето на столицата, има символика с модерното и прогресивно развитие на нашата Компания. Събирането на екипите на едно място ще се отрази ползотворно на работата и на синергията в предоставянето на комплексни спестовни и инвестиционни финансови решения, сред които са пенсионните продукти. Полза от това ще имат всички клиенти на ОTP Group в България.”, отбелязва Владимир Нечев - главен изпълнителен директор на ПОК „ДСК-Родина“ АД.

Клиентите на ПОК „ДСК-Родина“ АД ще продължат да получават професионално обслужване и консултиране по въпроси, свързани с пенсионното осигуряване, както на новия адрес на Централното управление на Компанията, така и в близо 300 финансови центрове, клонове и офиси на Банка ДСК в цялата страна.

Работното време на ЦУ на ПОК „ДСК-Родина“ АД се запазва - от понеделник до петък от 09:00 до 17.30 ч.

Телефонът на Информационния център на ПОК „ДСК-Родина“ АД: 0700 18 839  и електронната поща за връзка - info@dskrodina.bg, остават непроменени.


   Правила и условия за ползване       За www.dskrodina.bg       OTP Bank.hu   
 © 2013 ДСК Родина