Начало    
За ПОК
История
Акционери
Финансови отчети
Органи на управление
Посредници
Контакти
Документи
Новини
Защита на лични данни
Речник на термините




 покажи 



Нов национален телефон за връзка с Пенсионноосигурителна компания „ДСК-Родина“

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че всички лица, които желаят да се свържат с Информационния център на ПОК „ДСК- Родина“, могат да го направят на нов национален телефонен номер - 0700 18 839.

Телефон 0700 18 839 (за телефони с тонално набиране) е универсален фиксиран номер от мрежата на Виваком. Таксуването при изходящи разговори към посочените номера за връзка с Информационния център от фиксирани номера на Виваком, мобилни или други фиксирани оператори, включително и международни, се определя от тарифите и политиките на използвания от клиента български (или чуждестранен) мобилен оператор. Възможно е обаждания към номер (0700) да не се включват в пакета безплатни минути, за което може да проверите тарифния си план. Форматът на този номер за избиране от чужбина е (+ 359) 0700 18 839. 

На новия директен телефон, всеки работен ден от 09:00 до 17:30 ч. , Вие може да получите нужната информация и консултация по въпроси, свързани с допълнителното пенсионно осигуряване в ПОК „ДСК-Родина” АД, да научите адреса на удобен за вас офис на компанията или да отправите препоръки към нас.

На разположение за връзка с компанията е и имейл: info@dskrodina.bg. Чрез него Вие може да отправяте въпроси, да споделите мнение и впечатления, свързани с обслужването и да получите информация относно продуктите на ПОК „ДСК-Родина” АД.

Новият телефонен номер на Информационния център предстои поетапно да бъде отразен на сайта на компанията www.dskrodina.bg, както и във всички рекламни и информационни материали.


   Правила и условия за ползване       За www.dskrodina.bg       OTP Bank.hu   
 © 2013 ДСК Родина