Начало    
За ПОК
История
Акционери
Финансови отчети
Органи на управление
Посредници
Контакти
Документи
Новини
Защита на лични данни
Речник на термините




 покажи 



„СПЕЧЕЛИ ЗА СЕБЕ СИ!“ E ИМЕТО НА НОВАТА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА НА ПОК „ДСК-РОДИНА “АД

Пенсионноосигурителна компания „ДСК-Родина“ АД стартира от м. декември в София платена стажантска програма за младежи, които имат завършен първи курс във висше учебно заведение. В рамките на стажа екипът на компанията ще даде възможност на студентите да се запознаят с видовете осигуряване, които предоставя тристълбовия пенсионен модел в страната, както и с естеството на работа на специалисти от сферата на ИТ, продажби, инвестиции, финанси, право, маркетинг, човешки ресурси, и др., в пенсионна компания.

Младите хора ще могат да заявят продължителност на стажа от 3 до 6 месеца, както и да се възползват от почасово работно време, което ще им позволи да учат и да работят едновременно. По време на програмата студентите ще имат до себе си ментор, който ще ги напътства, обучава и ще отговаря на въпросите, които имат. Наред с опцията да работят на трудов договор, в края на периода студентите ще получат и удостоверение за проведен стаж.

„Искаме да покажем, че успехът и професионалното развитие са резултат от активна работа и старание във всяка една дейност. Желанието ни е да подкрепим младите хора, когато все още се ориентират в професионалния си път; да им дадем практически знания и перспектива да се учат от експерти, добри в професията си; да им помогнем да изградят трудови навици и умения, както и да добият опит от работата в корпоративна среда. Ще се постараем кандидатите да се чувстват комфортно при нас, така че да разгърнат максимално своя потенциал и да се потопят в ежедневните задачи с хъс и желание!”, каза Нина Попова, Мениджър човешки ресурси на компанията.  

Студенти, които искат да се включат в стажантската програма могат да кандидатстват целогодишно като изпратят своя автобиография и мотивационно писмо относно желанието си да започнат своя стаж в ПОК „ДСК-Родина“ АД, на имейл: nina.popova@dskrodina.bg.  

Научете повече за стажантската програма на ПОК „ДСК-Родина“ АД тук.


   Правила и условия за ползване       За www.dskrodina.bg       OTP Bank.hu   
 © 2013 ДСК Родина