Начало    
За ПОК
История
Акционери
Финансови отчети
Органи на управление
Посредници
Контакти
Документи
Новини
Защита на лични данни
Речник на термините




 покажи 



Стартира кампанията за изпращане на годишните извлечения на ПОК „ДСК-Родина” АД за 2021 г.

Уважаеми клиенти,

 

Искаме да Ви информираме, че започна изпращането на годишните извлечения на осигурени лица в пенсионните фондове на ПОК „ДСК-Родина“ АД за 2021 г. Годишното извлечение се изготвя по образец на Комисията за финансов надзор и дава информация за натрупаните средства в началото и в края на годината (в лева и в дялове), направените осигурителни вноски и удържаните такси. Така до 31 май, независимо от фонда, в който се осигурявате – универсален, професионален, доброволен или доброволен по професионални схеми, Вие ще може да получите извлечение от своята индивидуална осигурителна партида по предварително заявен от Вас начин - по пощата или по електронен път. Тази година броят на годишните извлечения по имейл, които ПОК „ДСК-Родина” АД ще изпрати е приблизително 96 000.

 

Специален информационен материал на ПОК „ДСК-Родина “АД ще съпровожда годишното извлечение с данни за представянето на компанията за 2021 г. и с информация за възможните пенсионни плащания при осигуряване във фондовете на ПОК „ДСК-Родина“АД.

 

Важно условие, за да продължите да получавате съществена и навременна информация е ПОК „ДСК-Родина“ АД да разполага с Ваш актуален пощенски адрес или имейл за връзка. При промяна на лични данни, като постоянен адрес, имена, телефон за контакт, имейл адрес и др., е необходимо своевременно лично да подадете Заявление за промяна/ допълване на лични данни при нашите осигурителни посредници и представители във финансовите центрове и клонове на Банка ДСК

За допълнителни въпроси, може да се свържете с нашия Информационен център на телефон 0700 10 375 /8/ или ни пишете на info@dskrodina.bg.


   Правила и условия за ползване       За www.dskrodina.bg       OTP Bank.hu   
 © 2013 ДСК Родина